ETHIOPIA YIRGACHEFFE KOKANNA MICROLOT
Stația de procesare Kokanna este situată în zona Gedeo, la 60 de km de orașul Yirgacheffe, la o altitudine de 1800-2100m. Producătorii locali duc recolta, culeasă manual, la moară. Aici are loc primul proces: sortarea, după care sunt decorticate și lăsate la fermentat în bazine cu apă timp de 36-48 de ore, urmând a fi spălate în apă limpede pentru a înlătura orice urmă de mucilagiu. Boabele sunt uscate la soare pe niște paturi ridicate și întoarse constant la 2-3 ore în primele zile ale procesului de uscare. Circulația aerului acestei micro-regiuni oferă o uscare uniformă boabelor, iar în 10-12 zile ajung la o umiditate ideală de 11,5%.
Acest microlot conține un mix de varietăți specifice acestei zone.
Cafeaua pe care o vei căuta din nou… Acum imaginează-ți că aroma din ceașcă îți umple aerul cu note tentante de vin cu nuanțe de mure, zmeură și coacăze negre, iar vibrațiile florilor de iasommie culmină acest festival al gustului.
Specificații: ETHIOPIA YIRGACHEFFE KOKANNA MICROLOT
Greutate | 1 kg |
---|---|
Dimensiuni | 10 × 2 × 15 cm |
Recenzii ale utilizatorilor
Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.
Prețul inițial a fost: 55.00 lei.49.00 leiPrețul curent este: 49.00 lei.
Încă nu există recenzii.